0,00 zł
Strona głównaDo betonów posadzekSzczotki do betonuSzczotka pn:848 1219mm poliamid do tekstur. śwież. bet.
Strona głównaDo betonów posadzekSzczotki do betonuSzczotka pn:848 1219mm poliamid do tekstur. śwież. bet.

Szczotka pn:848 1219mm poliamid do tekstur. śwież. bet.

848, Szczotka do zacierania (teksturowania) świeżego betonu. Długość 1219mm (48"). Gęste włosie polipropylenowe o długości 76mm. Rama z twardego lakierowanego drewna, bardzo wytrzymała. Otwór gwintowany - na typowy kij z gwintem calowym (gwint malarski). Alternatywnie można zastosować adapter do podłączenia teleskopów (trzonków) od lizaka, łaty. Szczotka idealnie nadaje się do wykończeń antypoślizgowych bądź teksturowania nowo wykańczanych powierzchni betonowych. Ważne: teksturowanie lub tworzenienie powierzchni antypoślizgowej jest możliwe przed utwardzeniem betonu. Włosie tworzy znakomitą powierzchnię, idealnie się układa w zależności od zastosowanego adaptera. Włos nie jest gubiony na betonie, szczotka jest trwała i zapewnia długi czas użytkowania
Netto: 283,74 zł
Brutto: 349,00 zł
Kod: 16425
Waga:1.70 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Zapytaj o produkt

848, Szczotka do zacierania (teksturowania) świeżego betonu. Długość 1219mm (48"). Gęste włosie polipropylenowe o długości 76mm. Rama z twardego lakierowanego drewna, bardzo wytrzymała. Otwór gwintowany - na typowy kij z gwintem calowym (gwint malarski). Alternatywnie można zastosować adapter do podłączenia teleskopów (trzonków) od lizaka, łaty. Szczotka idealnie nadaje się do wykończeń antypoślizgowych bądź teksturowania nowo wykańczanych powierzchni betonowych. Ważne: teksturowanie lub tworzenienie powierzchni antypoślizgowej jest możliwe przed utwardzeniem betonu. Włosie tworzy znakomitą powierzchnię, idealnie się układa w zależności od zastosowanego adaptera. Włos nie jest gubiony na betonie, szczotka jest trwała i zapewnia długi czas użytkowania
Akceptuję

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.